Zahrada v říjnu, zvuková masáž, vytápění domu solárními kolektory

2. říjen 2010

Ve 200. dílu Hobby magazínu se dozvíte, co vše budete muset připravit na zahradě v měsíci říjnu. Pár dobře míněných rad k tomu přidá zahradník Václav Straka. Víte, že lahodné zvuky tibetských mís nás mohou léčit? O tom, jak nám může zvuková masáž prospět v dnešním uspěchaném světě, mluvila Markéta Vejvodová s Janem Marešem ze společnosti Životní vibrace. Sluneční energii je možné využívat pro chod vaší domácnosti. Před nadcházející zimou vás bude možná zajímat, že kromě ohřívání vody si můžete také vytápět Váš dům.

Zahrada v říjnu
Teď se společně vydáme na zahradu. Rozhlédneme se po ní a povíme si, co že nás tam čeká v říjnu. Pár dobře míněných rad k tomu přidá zahradník Václav Straka v rozhovoru s Janem Zítkou.

Jak na nás působí zvuková masáž
Víte, že lahodné zvuky tibetských mís nás mohou léčit a že se zvuková masáž používala k harmonizaci těla i duše už v dávné minulosti? O tom, jak nám může zvuková masáž prospět v dnešním uspěchaném světě a kdy nám může opravdu pomoci mluvila Markéta Vejvodová s Janem Marešem ze společnosti Životní vibrace.

Solární kolektory - vytápění domu
Slunce je základem života, ale také největším zdrojem energie. Sluneční energii je možné využívat pro chod vaší domácnosti. Stačí, když si pořídíte tzv. solární kolektory. Před nadcházející zimou vás bude možná zajímat, že kromě ohřívání vody si můžete také vytápět Váš dům. A ještě na to získat dotace. To vše pro vás zjišťovala Markéta Vejvodová u Martina Chládka z firmy Alter-eko.

Trimování
Trimování je speciální úprava srsti, která se provádí hlavně u hrubosrstých plemen psů. Proč je trimování důležité, jak má správně probíhat a co je k tomu zapotřebí? O tom si s veterinářkou - dermatoložkou Rostislavou Fábikovou povídal Jan Zítka.

Dobrá rada na závěr
Pěkně křupavé kuře můžeme mít, když je při pečení či grilování budeme potírat pivem.

autor: Eduard Hrubeš
Spustit audio