Zpívala Eva Máziková staroslovensky? Poslední Kompot s Hankou a Šimonem je tu

2. květen 2024

V poslední 350. epizodě podcastu Kompot s Hankou a Šimonem zavzpomínáme na nejlepší momenty, ale i situace, ve kterých jsme si uvědomili, že popkultura pro nás má zásadní význam. Pamatujete na díly s Čápi s mákem, rozhovor s Evou Mázikovou nebo legendární kulturní event Kompot Song Roku? Pusťte si Kompot a pobrečte si i zasmějte se.

Ve studiu se sešli dlouholetí přátelé podcastu Kompot, které znáte z mnohých ikonických epizod: dramaturg podcastu Martin Honc, alias Behoncé, Vojta Adami, Jan Syrůček, Eliška Soukupová, Jana Patočková a Filip Titlbach. Poslechněte si, jaké chvíle, které s Kompotem prožili, si s sebou ponesou dál!

Před studio přišel i dlouholetý posluchač Adam, stavební inženýr, který žije v Německu a v Praze zůstal až do úterý, aby se s Hankou a Šimonem mohl rozloučit. Kdy zjistil, že pro něj popová hudba znamená něco víc a jak s tím souvisí Bushido a Karel Gott? Pusťte si poslední Kompot a děkujeme vám za všechnu přízeň.

Kompot končí, ale vždycky něco nového začíná. Budeme moc rádi, když po těch osmi a půl letech zůstaneme v kontaktu. Fotky a mikrodeník Šimona Holého sledujte na jeho Instagramu a Hanka Trojánková Biriczová rozdává rozumy na X. Můžete ji stalkovat, jak do hloubky komentuje na obskurních profilech nové epizody Vanderpump Rules. Všem dobrým lidem jen dobré a nezapomeňte, že život je plný morských PERÁL.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.