Středeční Noční linka: Oblíbené autobusové zájezdy

17. leden 2024

Dnes se společně podíváme zpět do doby, kdy byly výlety autobusem tím nejoblíbenějším způsobem, jak prozkoumávat svět kolem sebe. Vzpomeňme si na ty krásné chvíle plné vzrušení, radosti a přátelství, které nám tyto dobrodružné cesty přinášely. Vydejme se společně na cestu nostalgie a sdílení! 

Jaké vzpomínky vám přijdou na mysl, když si představíte doby, kdy se vyráželo na výlety autobusem? Pamatujete si na svůj první výlet tímto způsobem? Jaké dojmy a pocity vám zůstaly v paměti? Co bylo podle vás tím nejlepším? Atmosféra ve voze, zastávky nebo samotná destinace? Jaké byly oblíbené cíle výletů? 

Těšíme se na vaše inspirativní příběhy a zkušenosti! Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.