Užijte si Veselé Vánoce s Regionem a Pochoutkami

21. prosinec 2017

Ve znamení dobré nálady budou letošní Vánoce ve vysílání Českého rozhlasu Region. Těšit se můžete na exkluzivní hosty, jakými jsou například Lucie Bílá, Josef Zíma nebo Jiří Štědroň.

S pořadem Pochoutky se můžete o svátcích setkat hned v několika speciálech o rozšířené dvouhodinové délce. Na Štědrý den se po 10. hodině můžete těšit na Lucii Bílou. Moderátoři Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal zjistí, jak slavná zpěvačka tráví svátky, co má na Vánocích nejraději a kdy vlastně stíhá vyrábět a nakupovat všechny dárky. A pokud dopoledne nestihnete, můžete si pořad naladit v repríze od 20:00.

Na 1. svátek vánoční vám společnost bude dělat oblíbená dvojice princů. Josef Zíma spolu s Jiřím Štědroněm zavzpomínají na své pohádkové role a prozradí vám nejspíš věci, které jste o nich zatím nevěděli. Jaké? To už si poslechněte 25. prosince od 10 nebo 20 hodin.

A to ještě není z vánočních speciálů vše. S Václavem Vorlíčkem a Pavlem Trávníčkem můžete na jejich role zavzpomínat 26. prosince. Čas i moderátoři zůstávají stejní - po 10. hodině vás dvouhodinovým programem provedou Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal, v repríze večer po 20. hodině.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.