Narozeniny Českého rozhlasu Region 2015

5. září 2015

První zářijovou sobotu rezonovala Lázeňská kolonáda v Poděbradech oslavou narozenin Českého rozhlasu Region. Pět tisíc návštěvníků si společně s našimi hudebními hosty zanotovalo písničky, které dobře znají z vysílání. A hvězdy našich pořadů jim ještě vylepšily náladu svým vyprávěním.

Hlavní hvězdou hudebního programu byl Václav Neckář, který se skupinou Bacily zakončil celou narozeninovou oslavu ve velkém stylu. Přízeň davu si ale užívali i ostatní zpěváci – Pavel Vítek, Marcel Zmožek, Josef Zoch a Jana Chládková.

Více fotografií najdete na našem Facebooku!

V narozeninovém programu ovšem došlo i na mluvené slovo, o které se kromě moderátorů Ivety Chlumské a Patrika Rozehnala postaraly hvězdy našich pořadů – Humoriádu reprezentovali Ivanka Devátá, Josef Dvořák a Ota Jirák, za pořad Co vy na to, doktore? dorazil do Poděbrad Ivo Šmoldas, chybět nemohly ani "pochoutková" Naďa Konvalinková a Kateřina Cajthamlová, která má na Regionu poradnu Hubněte zdravě.

Po celé odpoledne byl připraven bohatý doprovodný program pro děti i dospělé. Gril, udírna, výčep i mobilní kavárna jely na plno, u stánku Lázní Poděbrady byla permanentní fronta na měření krevního tlaku a tělesného tuku a především mladší ročníky hojně využívaly kovářskou dílnu, projížďky na dvoukolkách Segway a skákací hrad.

Ohlédnutí za narozeninovou oslavou v Poděbradech vám na Regionu nabídneme v neděli 13. září po 9. hodině.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka