Oslava Dobráků roku v Tuhani byla ve znamení piva a grilovaného masa

27. červen 2015

V Tuhani na Mělnicku se poslední červnovou sobotu odehrála oslava spojená s vítězstvím v soutěži pro všechny středočeské dobrovolné hasiče Dobráci roku. Pivo teklo proudem, z grilu voněla grilovaná krkovice a stovky návštěvníků si užily hudební vystoupení Jakuba Smolíka, Marcela Zmožka, Kláry Kolomazníkové, Josefa Zocha a Marie Pojkarové. Komu se chtělo slavit až do nočních hodin, mohl zůstat na letním parketu na diskotéce Regionu, kde jim hity servíroval Michal Plšek alias DJ Mig.

„Líbilo se mi, že tuhaňští hasiči pozvali na svou oslavu i ostatní sbory, které ve finále porazili,“ chválila pozitivní atmosféru oslavy Soňa Jindrová, která během posledních deseti měsíců navštívila všech 40 soutěžících sborů, aby s nimi natočila jejich medailon.

Moderátor odpoledne Patrik Rozehnal ocenil, že se návštěvníci akce nenechali zaskočit špatným počasím: „Líbilo se mi, že i přes nepříznivé počasí si návštěvníci nenechali svou oslavu ujít a oslavu vítězství si náležitě užili.“

Předání titulu Dobráci roku Středočeského kraje z rukou redaktorky Soni Jindrové

Pokud litujete, že jste na oslavě nemohli být, nemusíte. Na webu Regionu si můžete poslechnout reportáž, která atmosféru na oslavě přiblíží, stejně jako bohatá fotogalerie.

Od září navíc startuje nový ročník soutěže Dobráci roku a třeba právě vaši hasiči budou těmi, kteří podobnou oslavu vyhrají...

autor: Michal Plšek
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.