Po Sportovci Mladoboleslavska ocenili své nejlepší sportovce také v Bělé pod Bezdězem

7. březen 2010

Se slavnostním vyhlášením sportovních anket se roztrhl pytel. V úterý 2. března se sportovní fandové dozvěděli jména nejlepších sportovců na Mladoboleslavsku, ve čtvrtek 4. března své nejlepší sportovce za uplynulý rok ocenili v Bělé pod Bezdězem. A tím to zdaleka nekončí. V následujícím týdnu se dozvíme, kdo je nejlepším sportovcem v Benátkách nad Jizerou. Do Bělé pod Bezdězem na Mladoboleslavsku se za nejlepšími sportovci vypravila i redaktorka Jana Huzilová.

V Bělé pod Bezdězem vládnou házenkáři. Házenkář Stanislav Švec se dokonce stal absolutním vítězem ankety. Zásluhu na tom má jistě i jeho trenér Petr Bartoň, mimo jiné nejlepší trenér v loňském roce. Do síně slávy bělského sportu byl uveden bývalý fotbalista Jaroslav Tyšer, který si postěžoval, že současný fotbal je hlavně o penězích. Stejně jako v loňském roce byli v daných kategoriích vyhodnoceni vítězové na základě hlasování veřejnosti a zvlášť pořadí určovali také zástupci klubů. Slavnostní vyhlášení se opět konalo v bělské sportovní hale a probíhalo pod vedením ostříleného rozhlasového sportovního redaktora, kolegy z Regionu Pavla Petra. Tomu s vyhlašováním pomáhali pozvaní hosté mezi nimiž byl sportovní redaktor České televize Jan Smetana, boleslavský hokejista David Vrbata nebo fotbalové naděje Jan Bořil a Jan Chramosta.


Konečné výsledky: Nejlepší sportovci Bělé pod Bezdězem za rok 2009

Talent roku: V: Denisa Karlová (házená) O: Anežka Špringlová (gymnastika)

Kolektiv roku: V: TJ Sokol - minižáci (házená) O: TTC - A tým mužů (stolní tenis)

Trenér roku: V: Petr Bartoň (házená) O: Petr Bartoň (házená)

Jednotlivec do 18 let: V: 1. Jakub Loukotka (házená), 2. Vladimíra Husáková (házená), 3. Karolína Krejčíková (korfbal) O: Vojtěch Tyšer (házená), Tomáš Postelt (stolní tenis), Jan Pavlíček (fotbal)

Jednotlivec: V: 1. Stanislav Švec (házená), 2. Jakub Tošovský (korfbal), 3. Roland Balog (stolní tenis) O: Aleš Stach (házená), Roland Balog (stolní tenis), Petr Havlík

Síň slávy: Jaroslav Tyšer (fotbal)

Pozn.: V = hlasování veřejnosti, O = hlasování oddílů

autor: Jana Huzilová
Spustit audio