Policisté obvinili mladíka ze nedovolenou výrobu a držení omamných látek

9. říjen 2003

Z nedovolené výroby a držení omamných látek obvinili v těchto dnech nymburští policisté dvaadvacetiletého mladíka, který pěstoval v domku a na zahradě v Kostelní Lhotě pět rostlin marihuany. Vyráběl z nich takzvané jointy, které sám kouřil a také dával nejméně osmi osobám v obci. Je podezřelý, že v několika případech předával dalším lidem také nezjištěné množství pervitinu a LSD.

Škodu 198.000 korun způsobil v noci na středu neznámý pachatel, který se vloupal do restaurace v Jerevanské ulici v Kladně. Ukradl kartony cigaret, dýmkový tabák, lahve destilátů různých značek a také firemní a osobní doklady majitele.

Přes 52.000 korun dluží sedmačtyřicetiletý muž z Mladoboleslavska na výživném na svého jedenáctiletého syna. Policisté ho v těchto dnech obvinili ze zanedbání povinné výživy.

Neznámý pachatel se ve středu vloupal do kanceláře restaurace Asia v Mladé Boleslavi. Vyboural ze zdi ocelový trezor s penězi, vzal klíče od vozu Škoda Pickup a odjel s ním. Majiteli způsobil odcizením věcí škodu 170.000 korun a dalších 50.000 korun na zařízení. Škodu 34.000 korun způsobil neznámý pachatel, který se zřejmě v noci na středu vloupal do novostavby v Řepově u Mladé Boleslavi. Ukradl umývadlo se skříňkou, plastovou plentu ke sprchovému koutu, vrtačku, 20 zásuvek, pět balíků dlažby a další materiál a drobné nářadí. Z ublížení na zdraví obvinili v těchto dnech policisté sedmnáctiletého mladíka z Kladenska. Řídil malý motocykl, který 6. srpna havaroval ve Stradonicích. Při nehodě se těžce zranil jeho desetiletý spolujezdec. Škodu 40.000 korun způsobil neznámý pachatel, který v noci na středu v Kyšicích na Kladensku ukradl čtyři kompletní kola z vozu Škoda Octavia. Část nové ocelové konstrukce ukradl v době od 3. do 8. října neznámý pachatel z částečně oploceného objektu firmy v areálu bývalé staré huti KH v Kladně. Způsobil tak škodu 40.000 korun.

Spustit audio