Poslouchejte Léto v lázních a vyhrávejte lázeňské pobyty

9. červenec 2020

Celé prázdniny budeme s moderátorem Pavlem Kudrnou putovat po lázeňských místech České republiky. Těšit se můžete na reportáže z lázeňského prostředí, zajímavé hosty a soutěže o lázeňské pobyty.

Léto v lázních vás až do konce prázdnin zavede každý všední den od 9:45 do 10:00 do nejrůznějších koutů českých a moravských lázní. Všechny prázdninové soboty od 11. července do 29. srpna v čase od 13:00 do 14:00 pak v rámci pořadu Výlety budou patřit živému vysílání z vybraných lázeňských měst. Podíváme se například do Poděbrad, Františkových Lázní, Luhačovic nebo Jáchymova.

Moderátor Pavel Kudrna seznámí návštěvníky i posluchače nejen s historií konkrétního lázeňského města, ale také s jejich specializací, raritami a doporučí i tipy na výlety v okolí. Sobotní přímé přenosy zpestří vystoupení Milana Drobného, Jakuba Smolíka, Ilony Csákové, Jany Chládkové, Davida Deyla, Pavla Vítka, Marcely Holanové, Marcela Zmožka a dalších.

Soutěžte o lázeňské pobyty

Léto v lázních nabízí několikrát týdně soutěže o lázeňské pobyty. Vyhrávat poukazy do lázní můžete každý všední den v 9:45 v našem vysílání. Po vyhlášení vědomostní otázky volejte na telefonní číslo 731 800 900. V pořadí první volající je spojen s moderátorem, a pokud odpoví na danou vědomostní otázku správně, získává výhru v podobě poukazu na lázeňský pobyt pro 2 osoby.

Soutěžit můžete také každý víkend v pořadu Výlety. Soutěžní otázku i dvě možné odpovědi ve formě A nebo B uslyšíte každou sobotu a neděli po 13. hodině, odpovědi můžete posílat až do nedělní půlnoci formou SMS na telefonní číslo 900 11 04.

Více informací naleznete na www.letovlaznich.cz.

autor: nwe
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.