Sobotní pochoutky s Čirinou

Kuřecí kousky obalované v česnekovém těstíčku

Tuto sobotu budou moderátoři Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal smažit kuřecí kousky obalované v česnekovém těstíčku se zkušenou profesionální kuchařkou Čirinou.

Dozvíte se, jak se vaří v Praze ve vyhlášené restauraci, kam se chodí pro inspiraci, jaké to bylo vařit pro Václava Havla, i kterou surovinu má ze všeho nejraději. Navíc zazní i pochoutková reportáž a spousta zajímavých informací.

Jestli chcete s námi ochutnat slíbené jídlo, tak si nachystejte: 60 dkg kuřecích prsíček, 15 dkg eidamu 45% v celku, ½ kg hladké mouky, 3 vejce, ½ l mléka, 8 stroužků česneku, sůl, bílý pepř a olej na smažení (nejlépe Corolli).