Sobotní pochoutky s Čirinou
Kuřecí kousky obalované v česnekovém těstíčku
Tuto sobotu budou moderátoři Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal smažit kuřecí kousky obalované v česnekovém těstíčku se zkušenou profesionální kuchařkou Čirinou.
Dozvíte se, jak se vaří v Praze ve vyhlášené restauraci, kam se chodí pro inspiraci, jaké to bylo vařit pro Václava Havla, i kterou surovinu má ze všeho nejraději. Navíc zazní i pochoutková reportáž a spousta zajímavých informací.
Jestli chcete s námi ochutnat slíbené jídlo, tak si nachystejte: 60 dkg kuřecích prsíček, 15 dkg eidamu 45% v celku, ½ kg hladké mouky, 3 vejce, ½ l mléka, 8 stroužků česneku, sůl, bílý pepř a olej na smažení (nejlépe Corolli).
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka