Středočeská černá kronika

18. říjen 2004

Středočeská policie dnes odpoledne zveřejnila několik zajímavých případů, které se na území kraje odehrály v posledních dnech.

Mezi obcemi Jivina a Komárov na Berounsku v sobotu dopoledne havaroval padesátiletý řidič fabie. Při projíždění zatáčky dostal smyk, auto se převrátilo přes střechu a skončilo na kolech mimo silnici. Při nehodě byly lehce zraněny dvě spolujezdkyně ve věku jednačtyřicet a šestačtyřicet let. Řidič a další spolujezdec nebyli zraněni. Škoda dosáhla 100 000 korun.

Zatím nezjištěný pachatel se v noci na pátek vloupal do areálu rekreačního střediska Ráj v Srbsku na Mladoboleslavsku a ukradl malý zahradní traktor, benzinovou sekačku a nářadí, vše v celkové hodnotě přes 140 000 korun.

Čtyřiačtyřicetiletý řidič nákladního automobilu Ford Transit v sobotu dopoledne havaroval u obce Křepenice na Sedlčansku a utrpěl těžké zranění. V mírné pravotočivé zatáčce sjel z dosud nezjištěných příčin do příkopu. Vůz se několikrát převrátil a zastavil se v poli na střeše. Sedmnáctiletý spolujezdec byl zraněn lehce. Škoda na autě je odhadnuta na 300 000 korun.

Neznámý pachatel v sobotu časně ráno v ulici v Zahrádkách v Příbrami zapálil automobil Peugeot 205. Celkovou škodu majitel vyčíslil na 100 000 korun. Pachateli hrozí až rok vězení. Neznámý zloděj se vloupal do novostavby rodinného domku v obci Dominikální Paseky na Příbramsku a ukradl několik radiátorů, krbová kamna, kompletní WC a další věci. Škodu majitel domu odhadl na 50 000 korun.

Spustit audio