Středočeská černá kronika

8. prosinec 2004

Středočeská policie v úterý odpoledne zveřejnila několik případů, které se na území kraje odehrály v posledních dnech.

Neznámý pachatel se v úterý vloupal do budovy skladu obecního úřadu obce Obecnice na Příbramsku. Ve stře e udělal otvor, překonal i několik uzamčených dveří a ze skladu odnesl vibrační desku v hodnotě 390.000 korun a vzal i dva kanystry s naftou.

Policie pátrá po neznámém mu i, který v noci z úterý na středu v Dobřejovicích na Praze-východ přepadl a okradl čí níka. Pachatel měl zbraň, kterou přepadeného udeřil do obličeje, a vzal mu denní tr bu ve vý i 10.000 korun.

Neznámý maskovaný pachatel přepadl v úterý odpoledne prodejní sklad propanbutanových lahví a čerpací stanicí v Kokořínské ulici v Mělníku. Krátce po 17:00 vnikl do kanceláře provozovny, ohro oval pracovníka střelnou zbraní a vzal mu tr bu a osobní doklady. Celková koda je 7500 korun.

Maďarský řidič nákladního vozu s přívěsem nepře il dopravní nehodu, která se stala v úterý odpoledne na 30. kilometru dálnice D5 ve směru od Plzně na Prahu. Řidič z dosud nezji těných příčin sjel na přímém úseku z levého jízdního pruhu na travnatý pás. Tam narazil do středových svodidel, která poru il v délce téměř 60 metrů. Pak kolmo přejel dálnici do protisměru a vůz se převrátil na bok. Řidič zemřel na místě. koda na vozidle je 260 000 korun.

Spustit audio