Václav Neckář slaví 80! Narozeniny odstartoval výjimečným rozhovorem

23. říjen 2023

Hostem na rozhlasové Pohovce Jožky Kubáníka byl Václav Neckář, který společně s diváky Slováckého divadla odstartoval oslavy svých narozenin. Do Uherského Hradiště ho na natáčení pořadu doprovodil i jeho syn.

Český rozhlas byl jedním z prvních gratulantů ke kulatým narozeninám Václava Neckáře. Ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti jsme měli možnost se s panem Neckářem a jeho synem osobně potkat v rámci natáčení dalšího dílu oblíbeného pořadu Českého rozhlasu Zlín Na pohovce Jožky Kubáníka

Během příjemného večera plného milého povídání nechyběly samozřejmě písničky Václava Neckáře v podání herečky Pavlíny Hejcmanové za doprovodu CM Cifra, Václavovi zazpíval také smíšený pěvecký sbor Gymnázia Uherské Hradiště Viva la musica.

Čtěte také

Narozeninový dárek měli pro pana Neckáře i diváci v sále Slováckého divadla. Během písničky Miluju a maluju poděkovali Václavovi malovanými obrázky srdíček. A i Václav Neckář dal svým fanouškům a rozhlasovým posluchačům dárek. Souhlasil, a dokonce si i výslovně přál, aby v pořadu zazněla v rozhlasové premiéře jeho nejnovější písnička.

Poslechněte si tedy záznam „živé“ rozhlasové Pohovky, který je plný nejen milého povídání, ale i písniček Václava Neckáře. A především si vychutnejte jeho nejnovější nahrávku s názvem Snílek, a to i s osobním pozdravem.

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.