Víkendové Pochoutky 29. a 30.04.2006

Sobotní Pochoutky s Marcelem Vašinkou

Tento víkend se můžete v sobotu těšit na Marcela Vašinku a v neděli bude hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala Ondřej Hejma.

V sobotu 29. dubna uslyšíte v 11 hodin dopoledne vařit herce Marcela Vašinku. Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala bude učit přípravu smaženého kuřete po javánsku. Kromě toho si budou povídat o cestování, o oblíbených jídlech, o divadle i herectví. Zjistíte, že když vaří muž je to něco jiného než u žen.

Logo

Nedělní Pochoutky s Ondřejem Hejmou

V neděli 30. dubna budeme v rozhlasové kuchyni od 11 hodin vařit s muzikantem, moderátorem a zpěvákem Ondřejem Hejmou. Patrik Rozehnal i Naďa Konvalinková se naučí přípravu perského pilafu neboli Chomejnýho guláše.

Logo

Při vaření se bude povídat o muzice, jak vznikl název kapely Žlutý pes, jaká písnička byla hitem, i když to do ní Ondřej vůbec původně neřekl i jak se k muzikantství dostal. Kromě toho se dozvíte, co bylo jeho první slovo, jaké sporty dělal v mládí, jak se originálně seznámil se svou ženou, že pracoval v reklamní agentuře, kde se spíš poflakoval, a že studoval cizí jazyky. Bude toho ale mnohem více. Poslouchejte a vařte s námi!