Bohouš Josef upekl falešnou svíčkovou se zeleninou a bramborem
V rozhlasové kuchyni na Regionu se společně s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem oháněl zpěvák a muzikant Bohouš Josef. Miluje maso - zabalené v alobalu ho připravil se zeleninou a bramborem v troubě. Šlo o falešnou svíčkovou.
Při pečení si všichni povídali o hereckých zážitcích, o hře na valchu, dozvěděli jste se, proč byl Bohouš na vojně u zubaře apod. Markéta Vejvodová nás pozvala k řezníkovi, aby nám řekl, jaké maso se dá zužitkovat z krávy nebo býka a v rychlovýslechu jste se přesvědčíli, co víte a nevíte o gastronomii.
Falešná svíčková se zeleninou a bramborem:
kus falešné svíčkové, ½ kg brambor, paprika, cibule, česnek, vícebarevný pepř, sůl, olivový olej + alobal k zabalení
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Mimozemští roboti, červí díry, kosmické elektrárny... je lepší být ve střehu.
Tomáš Vacek, vedoucí Programu celoplošné stanice


Komplet 3CD Vladana a Prasopes
Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní? Sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštním kouzelným zvířetem.