Docent Roman Šmucler umí i krásné zuby

V naší republice není moc lidí, kteří by neznali docenta Romana Šmuclera. Začínal jako moderátor v Českém rozhlasu a postupně prošel Českou televizí, TV Nova i Prima. Je autorem námětu na „svůj“ pořad Tabu.

Někteří vědí, že je prezidentem České stomatologické komory. Úspěšným je nejen v léčení, operování, vědě a výuce v ČR i v zahraničí, ale i v podnikání ve zdravotnictví.

Dále své zkušenosti zúročuje už od roku 1996 ve výboru Společnosti pro využití laserů v medicíně České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně, kde byl nejprve vědeckým sekretářem.

Od roku 2013 je předsedou této společnosti, která byla přejmenována na Společnost estetické a laserové medicíny. Dále se věnuje výzkumu v oblasti zubních implantátů a dentoalveolární chirurgie.

Proto jsme si spolu v podcastu S Arenbergerem nejen o medicíně povídali o významu zdravých a krásných zubů pro celkový svěží vzhled. Probrali jsme mimo jiné současné možnosti vylepšení zubní estetiky bez zbytečného poškození tkáně vlastních zubů. Doporučuje přesné a tenké fazetky.

Poslechněte si nás a rozzáříte se thymolinovým úsměvem.

autor: Petr Arenberger
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.