Jak potraviny a nápoje ničí účinky léků
26. únor 2020
Dopolední host
Pokud zkombinujeme nevhodně léky, nebo léky a některé potraviny a nápoje, může dojít nejenom ke snížení účinnosti léků, ale v některých případech i k poškození zdraví. Některé nežádoucí kombinace nám vysvětlil farmaceut PharmDr. Josef Suchopár, autor internetové databáze lékových a potravinových interakcí.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou
Ondřej Kepka, režisér a moderátor


Tajný deník čínské císařovny
Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.