Jak potraviny a nápoje ničí účinky léků

26. únor 2020
Dopolední host

Pokud zkombinujeme nevhodně léky, nebo léky a některé potraviny a nápoje, může dojít nejenom ke snížení účinnosti léků, ale v některých případech i k poškození zdraví. Některé nežádoucí kombinace nám vysvětlil farmaceut PharmDr. Josef Suchopár, autor internetové databáze lékových a potravinových interakcí.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou

Ondřej Kepka, režisér a moderátor

Ondřej Kepka

Tajný deník čínské císařovny

Koupit

Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.