Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami

V naší rozhlasové kuchyni byl opět frmol díky vysílání Pochoutek Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala. Pozvali si k plotně šéfdramaturga a moderátora pořadu Reportéři České televize - Marka Wollnera. Budou s ním dělat biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami.

Během přípravy se pobavili o práci v televizi, o natáčení publicistických reportáží, o tom, jak Marek vařil na koleji a jaké exotické kamarády v životě potkal a co od nich ochutnal. Záhrali jsme si i hru se slovy a dozvěděli jste se něco o druzích steaků a jejich správné přípravě.

Biftek s přílohou:
4 plátky hovězí svíčkové, pepř, sůl, olej, fazolové lusky, 10 dkg slaniny, 4 vejce, brambory, pažitka

Reprízováno 7. prosince 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka