Petr Havlíček připravil salát s uzeným pstruhem

Nadě Konvalinkové přišel do Pochoutek ukázat výživový specialista Ing. Petr Havlíček, jak má zdravě vařit, pokud chce zhubnout. Naďa je totiž zařazena jako VIP host do pořadu Jste to, co jíte na TV Prima. A tak se s Patrikem Rozehnalem učila od Petra Havlíčka přípravu salátu z polníčku (kozlíček polní) s rajčaty, bramborami a uzeným pstruhem.

Během přípravy jste se dozvěděli, jak se Petr dostal od zemědělství přes sport k hubnutí a do televize, řekl vám také, na co si dát při vaření pozor, co jsou omyly obézních a podstoupil také gastronomický Rychlovýslech.

Salát s uzeným pstruhem:
400g malých brambor ve slupce, 8 malých rajčat, 3 menší červené cibule, 200g polníčku, 4 ks uzeného pstruha, 2 lžíce slunečnicového oleje, 6 lžic bílého vinného octa, sůl a pepř

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.