Pochoutky s Otou Jirákem

Herec mladoboleslavského divadla, moderátor a muž s nepřebernou zásobou vtipů, Ota Jirák, přinesl do Pochoutek nezvyklý recept. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se od něj naučí grilovat tygří krevety v mastném župánku z anglické slaniny. Naučte se je i vy!

Od Oty Jiráka se během grilování dozvíte, kde je mu líp: v přírodě s výhledem na hospodu nebo v kuchyni s výhledem do přírody? Probereme i slušivost zástěry, loutky i chuť k jídlu. Víte, kdy třeba naposledy valil oči na nějaké jídlo? Poslechněte si záznam Pochoutek v mp3 a dozvíte se to.

Grilované tygří krevety se slaninou
Ingredience: Vyloupané tygří krevety, nakrájená anglická slanina, rajčata, cibule, česnek, sůl, pepř, citron a dobré bílé suché lehké víno (aby bylo během grilování co pít)

Ota Jirák v Pochoutkách