Hana Zagorová uvařila „Červené maso“ a houbový guláš

Do Pochoutek přišla vařit známá zpěvačka, majitelka několika zlatých slavíků a také milá dáma - Hana Zagorová. Přinesla hned dva recepty.

Ten první je na „Červené maso“ podle maminky Zagorové. Na druhý recept jsme potřebovali hlavně houby a brambory, ze kterých jsme udělali skvělý guláš.

Logo

Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal si s ní povídali během vaření jednak o tom, jak chutnou krmi připravit, ale i o studiu na JAMU, psaní básní, pěveckých začátcích i cestování. Dozvěděli jste se něco o vepřovém karé, dočkali jste se dalšího testu osobnosti a spousty písniček.

„Červené maso“ maminky Zagorové:
8 až 10 ks vepřového karé, vegeta, sůl, trochu olivového oleje, hladká mouka, sypká červená paprika, máslo a brambory jako přílohu

Houbový guláš:
1 velká cibule, vanička čerstvých žampionů, hrst sušených hříbků, kmín, vegeta, 2 kelímky zakysané smetany, 5 větších brambor a kadeřavá petrželka

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Anglický humor, který léčí! A nestárne...

Vladimír Kroc, moderátor

doktor_v_domě.jpg

Doktor v domě

Koupit

Populární humoristická kniha ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Čte Aleš Procházka, režie Vlado Rusko. Populární humoristická kniha ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Čte Aleš Procházka, režie Vlado Rusko. Populární humoristická kniha ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Čte Aleš Procházka, režie Vlado Rusko. Populární humoristická kniha ze života mediků, lékařů a jejich pacientů. Čte Aleš Procházka, režie Vlado Rusko