Jak se točí býčí žlázy? Nahlédněte do zákulisí soutěže Pochoutkový rok

Kameraman Honza Chlaň zachycuje všechny detaily
Kameraman Honza Chlaň zachycuje všechny detaily
Porotu soutěže Pochoutkový rok tentokrát zaujal recept na býčí žlázy od Václava Ségla. Do Praskoles na Hořovicku se za ním proto vydal natáčecí tým v čele s Patrikem Rozehnalem. A čekalo je rušné přivítání.

Do zákulisí můžete nahlédnout už teď v naší fotogalerii. Kompletní recept uslyšíte v Pochoutkách v neděli 25. března po 10. hodině dopolední.

Do soutěže Pochoutkový rok se můžete přihlásit i vy. Stačí poslat svůj tradiční rodinný recept a zahrát si tak o poukázky na nákup kuchyňského vybavení v celkové hodnotě 100 tisíc korun. Hraje se celý tento rok a recepty odvysíláme vždy v neděli po 10. hodině. Tak do toho! Recepty můžete posílat buď poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2, na obálku je nutné připsat heslo Pochoutkový rok a nebo můžete recept zaslat prostřednictvím webového formuláře na adrese www.pochoutkovyrok.cz