Hana Gregorová upekla nadívané kuře
V Pochoutkách na Regionu se vařilo tradiční české nedělní jídlo - nadívané kuře. Postarala se o to po boku Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala herečka a divadelní manažerka Hana Gregorová.
Během vaření jste se dozvěděli, jaká jídla má rád manžel Radoslav Brzobohatý, proč snědl mísu řízků na posezení její syn Ondřej a kolik jídel denně se u Brzobohatých připravuje. Vzali jsme vás ve vzpomínkách i na arabský trh, kde se Hanka často kdysi pohybovala.
Nadívané kuře:
kuřecí stehna, 3 vejce, 100 ml mléka, 4 rohlíky, čerstvý svazek petržele, špetka soli a pepře, oříšek másla a trochu oleje
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.