Pochoutky s Chantal Poullain

Ještě nikdy jsme tak mohutně nevařili jako tentokrát s herečkou Chantal Poullain. Její francouzské recepty vznikaly na pěti pánvích, ve dvou hrncích, dvou mísách a šesti plotýnkách vařiče. Tradiční francouzské recepty daly Nadě Konvalinkové pořádně zabrat. I Patrik Rozehnal musel tentokrát přiložit ruku k dílu...

Během vaření si ale povídali - o francouzské kuchyni, o stolování, o oblíbených českých jídla se těší do Čech a proč se v Marseille píše v restauraci na ubrusy.

Ratatouille
Ingredience: 3 cibule, 4 cukety, 5 paprik (namíchané různé barvy), 2 lilky, 5 rajčat, tymián, olivový olej tmavý, suché bílé víno, sůl, pepř, vejce, máslo, mouka hladká, provensálské koření


Letní salát
Ingredience: hlávka bílého zelí, slunečnicový olej, 2 sklenice majonézy, 4 jablka a sůl

Chantal Poullain v Pochoutkách