Soutěž o vstupenky na představení Slepá láska - SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

6. březen 2019

Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky na divadelní představení Slepá láska, které se koná v pondělí 11. 3. od 16 hod v Divadle U Valšů, Karoliny Světlé 18, Praha 1. Soutěž byla ukončena, gratulujeme výherům!

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje postava staré dámy, kterou v představení hraje Carmen Mayerová?

První tři soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou po 2 vstupenkách na divadelní hru Slepá láska.

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.region@rozhlas.cz 

Soutěž trvá do vyčerpání výher.  

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Region

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné.

Informace o představení:

Sofie, mladá herečka bez angažmá, se připravuje na přijímací pohovor. K její nervozitě přispívají dvě pochybnosti: jestli je pro ni toto povolání to pravé a jestli je pro ni ten pravý i její přítel Mark. Ten si spíše užívá a rozhodně nemyslí na jejich společnou budoucnost. Velký vliv na něj má jeho kamarád Jeff, se kterým obráží různé večírky a který jej využívá ke svým nápadům, jak nárazově vydělat. Když vyjde inzerát, v němž se hledá „mladá jazykově nadaná žena na pozici předčítačky“, přemluví Jeff s Markem Sofii, aby tuto práci přijala. A tak se Sofie, trochu proti své vůli, objeví v bytě vdovy Charlotte Bergmanové, osamělé staré dámy, která před mnoha lety přišla o zrak. Tuto ženu obestírá velké tajemství, Sofie se s ní nesměle dává do řeči, ale nesetkává se s pochopením, a tak byt raději opouští s přesvědčením, že se tam již neukáže. Nicméně události dostanou jiný spád, když Sofie povypráví Markovi, že u osamělé staré dámy visí originál Monetova obrazu…

Dvojici autorů se podařilo napsat napínavý a strhující romantický příběh, jenž šikovně balancuje mezi scénami plnými komiky a napínavými i dojemnými momenty. Jde o komedii plnou překvapení a náhlých zvratů, o zklamání i naději, ale samozřejmě i o přátelství a lásce.

Hrají: Carmen Mayerová, Kristýna Podzimková nebo Eliška Jansová, Petr Buchta nebo Robert Hájek, František Skopal.

Režie: Jan Novák

Scéna: Ivo Žídek

Kostýmy: Josef Jelínek

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.